За бъдеще добро да се хванем на хоро

Сдружение „Клуб за хора и народни танци На Мегдана“ организира и провежда вече 8 последователни години, благотворителен концерт „За Бъдеще Добро Да Се Хванем На Хоро!“, който обединява ръка за ръка както танцови, така и вокални колективи, които се включват в програмата на концерта. Ежегодно на събитието присъстват над 300 изпълнители и над 700 зрители.

Всяка година ние подкрепяме различни благотворителни каузи, като чрез закупуването на билети за събитието и поставяне на дарителски урни събираме и даряваме събраните средства.

Концертът се организира и с любезното съдействие на Началника на Военна академия „Георги Стойков Раковски“, генерал-майор Груди Ангелов, който предоставя напълно безвъзмездно базата на академията за провеждането на инициативата, за което му благодарим!

През 2016 год. се ражда и идеята за организацията и провеждането на Благотворителен фестивал „За бъдеще добро, да се хванем на хоро“, като той е продължение на концерта, който се провежда във Военна Академия „Георги Стойков Раковски“ и събира всички мегдански групи, танцуващи в Клуб за хора и народни танци „На Мегдана“.

На това мероприятие всички групи за хора представят по едно любимо хоро, а след това се поставят и изцяло нови и интересни хора от нашите хореографи и гост хореографи. Освен много танци има и щандове с различни продукти от различни производители, които също подкрепят и подпомагат събирането на средства за благотворителните инициативи, които подкрепяме.

До момента Клуб за хора и народни танци „На Мегдана“ е събрал и дарил над 120 000 лв. за различни благотворителни каузи!

Имаме удовоствието да ви поканим на Осми Благотворителен концерт „За бъдеще добро, да се хванем на хоро“, като на 11 Декември ще се проведат два концерт-спектакъла от 15:00 ч. и от 18:00 ч. в зала „Тържествена“ на Военна Академия „Г.С.Раковски“ в гр. София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 82!